Cum vitamina B5 afectează sănătatea penisului

Fara a fi surprinzator, mentinerea sanatatii penisului este un obiectiv pentru multi barbati. La urma urmei, indiferent dacă urina este legată sau activitate sexuală, un penis sănătos este crucial pentru un bărbat. Există mulți pași pe care un bărbat le poate lua pentru a îmbunătăți starea de sănătate a penisului, iar unul dintre acești pași este să obțineți suficientă vitamină B5.

Ce este asta?

De asemenea, numitul acid pantotenic, vitamina B5 este una dintre cele opt vitamine B care alcătuiesc așa-numitele vitamine complexe din grupa B. (Uimitor este faptul că aceste 8 vitamine nu sunt B1-B8, acestea sunt B1, B2, B3, B5, B6, B7 B9 și B12.) Toate aceste variante B sunt folosite în conversia alimentelor în energie, dar fiecare are și propriile funcții specifice. De exemplu, B2 (numit și riboflavină) este un antioxidant care ajută la protejarea împotriva radicalilor liberi.

Un alt nume pentru vitamina B5, acid pantotenic, este cheia unde se poate obține. "Panto" vine din cuvântul grecesc pentru "de pretutindeni" și acest lucru este potrivit deoarece vitamina B5 se găsește într-o cantitate mare de alimente, deși de multe ori în cantități foarte mici. În plus, vitamina B5 este obținută cel mai bine din alimente neprocesate. Atunci când produsele alimentare bogate în B5 sunt procesate, cea mai mare parte a B5 este redusă.

În ciuda faptului că o persoană rareori suferă de o formă semnificativă din punct de vedere clinic a deficienței de vitamina B5, mulți oameni încă mai trebuie să primească în mod regulat mai mult B5.

Beneficiile pentru sănătatea penisului

Deci, care sunt unele dintre beneficiile specifice penisului pe care le oferă vitamina B5 o persoană? În primul rând, ajută la îmbunătățirea penisului. Este dovedit faptul că acidul pantotenic este eficient în promovarea sănătății și a îngrijirii pielii. Această vitamină importantă ajută la hidratarea pielii; Un penis cu pielea uscata, crapata a penisului nu este un penis atractiv pentru potentialii parteneri. Unii oameni de știință cred că B5 trage de fapt umiditatea din aer în piele, ceea ce nu este cazul în cazul celor mai multe hidratanți.

In plus, multi dermatologi recomanda B5 ca parte a tratamentului acneei, care este o veste buna pentru acele cazuri in care acneea apare brusc pe penis. O parte a eficienței sale în acest domeniu rezultă din capacitatea de a reglementa producția de ulei din glande.

testosteron

Dar B5 este important pentru penis, pe lângă efectul său asupra pielii penisului. Toti barbatii sunt constienti de rolul cheie pe care testosteronul il joaca in viata unei persoane. Acest lucru are un efect semnificativ asupra conducerii sexuale masculine, producției de spermatozoizi, funcției erectile și funcției testiculare. Și nivelurile de testosteron pot fi grav afectate de nivelul de vitamina B5.

Și mai mult

Dar B5 este de asemenea important pentru funcționarea penisului în alte moduri. De exemplu, aceasta ajută la creșterea stării de rezistență, iar pentru perioadele mai lungi de activitate sexuală este necesară o mai mare stamină. În plus, ajută la reducerea stresului, iar nivelurile mai scăzute ale stresului sunt asociate cu o activitate sexuală mai satisfăcătoare pentru majoritatea bărbaților.

Sangele sanatos contribuie, de asemenea, la placerea erectila, iar B5 face parte din procesul prin care sunt create celulele rosii din sange. De asemenea, ajută la reducerea colesterolului și la combaterea hipertensiunii arteriale, care afectează, de asemenea, funcționarea penisului.

În ciuda faptului că vitamina B5 este cu siguranță importantă pentru sănătatea penisului, este important să se asigure că bărbații nu se bazează exclusiv pe o dietă pentru a obține suficientă cantitate de acid pantotenic. Aplicând vitamina B5, bogată penis crema de sănătate (profesionistii din domeniul medical recomanda Man1 Man Oil) De fapt, ajută la livrarea beneficiilor direct penisului în sine. Aceste beneficii au fost prezentate mai sus; dar utilizarea cremei, care conține și vitaminele A, C și E, mărește nivelul acestui efect. Studiile au arătat că vitamina B5 este și mai eficientă atunci când este utilizată în combinație cu aceste vitamine, precum și cu un antioxidant puternic, cum ar fi acidul alfa lipoic. O cremă adecvată pentru sănătatea penisului poate fi un avantaj pentru livrarea B5 în cel mai eficient mod.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *