Multivitamine de înaltă performanță

În acest articol vom discuta multivitamine cu potență mare.

Mulți oameni cred că ar trebui să ia doze mari de vitamine, deoarece par să creadă că mai multe vitamine, cu atât mai bine. Oamenii cred că, luând vitamine foarte eficiente, consumă mult mai multe vitamine și, prin urmare, își vor putea îmbunătăți sănătatea prin alimentația vitaminelor suplimentare.

Cu toate acestea, ca multe aspecte ale vieții, nu mai este nevoie, mai bine. Un echilibru sănătos este întotdeauna cel mai bun în toate. Acest lucru este cu siguranță adevărat atunci când vine vorba de consumul de vitamine.

Noi credem că persoanele care sunt în general sănătoase, cu alte cuvinte, nu suferă de probleme grave de sănătate, nu ar trebui să ia aceste tipuri de vitamine, deși mulți vânzători ai așa-numitelor companii medicale vor face oamenii să creadă opusul. Există riscuri pentru sănătate dacă tu, oameni, ia astfel de vitamine.

Mulți oameni nu sunt conștienți de multe aspecte ale nutriției și se pare că oamenii trebuie să știe că dozele mari de vitamina C pot fi toxice și pot cauza formarea de radicali liberi. Radicalii liberi dăunează sănătății dvs. și mulți experți consideră că aceste reacții chimice duc la o stare proastă de sănătate și boli.

În cazuri extreme, doze mari de vitamine, cum ar fi vitamina E, pot duce la subțierea excesivă a sângelui și pot crește șansele de a muri. Acest lucru nu este bun pentru cei care decid să-și îmbunătățească sănătatea.

Nu vrem să vă speriați de vitamine, acestea nu sunt intențiile noastre, dar oamenii trebuie să fie conștienți de ceea ce fac și de efectul pe care îl poate avea asupra sănătății dumneavoastră. Sincer, dacă luați vitaminele în raportul și raportul potrivit, împreună cu alte minerale și substanțe nutritive importante, aceasta poate duce la o mai bună sănătate în viața ta. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un produs de calitate, o dietă bună și câteva exerciții de bază.

Presupunând că utilizați un produs de calitate, vitaminele pot fi extrem de benefice pentru sănătatea dumneavoastră generală.

Vitaminele cu un grad ridicat de eficiență pot face mai mult rău decât bine și vă sfătuim să rămâneți departe de astfel de companii care vând aceste tipuri de vitamine.

Sincer, vitaminele, de regulă, au proprietăți antioxidante foarte slabe, iar organismul are nevoie de antioxidanți pentru a scăpa de radicalii liberi nocivi, cu cât sunt mai puternice proprietățile antioxidante, cu atât mai bine pentru tine și pentru sănătatea ta.

Vestea bună este că există alți nutrienți care sunt mult mai eficienți decât vitaminele și acționează mult mai bine decât antioxidanții. Acidul alfa-lipoic este un antioxidant puternic, care este mult mai puternic decât consumul de vitamine foarte eficiente, cum ar fi C sau E, dar are și un risc de sănătate mult mai scăzut. Motivul este că nu trebuie să consumați niciodată doze mari de nutrienți special datorită eficacității sale strălucite.

Atunci când vine vorba de a lua vitamine și minerale, precum și alte substanțe nutritive antioxidante, anumite ingrediente se pot neutraliza reciproc și pot reacționa una cu cealaltă spre bine sau, din păcate, spre rău, care pot afecta în mod semnificativ sănătatea ta.

Un ingredient special care poate fi, de obicei, benefic pentru corpul dumneavoastră poate deveni efectiv nociv și toxic pentru corpul dumneavoastră dacă este luat cu un nutrient greșit sau în doze greșite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *