Remediu natural pentru infecția cu drojdie – 2 vitamine importante

Există 2 vitamine pe care le puteți utiliza ca un remediu natural pentru o infecție cu drojdie.

Aici sunt:

1. Vitamina B6 probabil cel mai faimos pentru rolul sau in sistemul reproductiv feminin. Din punct de vedere terapeutic, poate fi utilizat cu succes pentru a trata sindromul premenstrual, greata la sarcină, retenția de lichide, dismenoreea și infecțiile cu drojdie.

Suplimentele B6 ajută la problemele neurologice / psihologice, cum ar fi sindromul de tunel carpian, tulburările convulsive, reumatismul, dischinezia tardivă, depresia, demența, hiperactivitatea și schizofrenia.

Suplimentele B6 ajută la mai multe sisteme metabolice și imune, inclusiv dermatită seboreică, acnee, anemie, ateroscleroză, astm, glutamat de sodiu, pietre la rinichi și diabet.

Multe medicamente comune, inclusiv pilulele contraceptive, corticosteroizii și estrogenii, distrug vitamina Bft. Vitamina B6 este necesară pentru conversia triptofanului la niacinamidă. Epuizarea poate duce la depresie, neuropatie și alte tulburări ale sistemului nervos. Când este luat ca aditiv, trebuie să fie echilibrat prin administrarea altor vitamine B pentru a evita efectul secundar al neuropatiei periferice.

2. Vitamina C în doze mari, este un remediu antifungic și natural pentru infecția cu drojdie. Unii oameni au o reacție proastă la vitamina C, inclusiv dureri de cap, gaze, grețuri și amețeală. Adesea, aceste simptome pot fi depășite cu ajutorul formelor tamponate de vitamina C: ascorbat de sodiu, ascorbat de calciu, eter C și alte ascorbați minerali.

Vitamina C este importantă / sau / rezolvă motivele:

o ajută la formarea colagenului și sănătatea oaselor, dinților, gingiilor, unghiilor, mușchilor, ligamentelor, infecțiilor drojdiei și a tuturor celorlalte țesuturi conjunctive

o întărește vasele de sânge și previne sângerarea și formarea plăcii în

arteră

o Promovează vindecarea tuturor celulelor corpului

o crește rezistența la infecție

o promovează absorbția și utilizarea fierului

o este un antioxidant care ajută la prevenirea cancerului și a bolilor de inimă

o – antihistaminic natural în doze mari

Aceste 2 vitamine ar trebui să facă parte dintr-un tratament natural natural pentru o infecție cu drojdie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *